[2015.10.10] Jamit 藝術展覽

本地藝術單位-JAMit!!,於D2 Place天台花園舉行一系列藝術節目,包括時裝Show、手作市集、Live Band Show等,雖然天公不造美,不過仍然無損現場氣氛!
 

12106772_1660726240878324_1616695401508953365_n.jpg

香港綠色設計師協會 (Hong Kong Green Designers Association ) 帶來不少本地設計師嘅自家製飾物,款式獨一無二架!

藝術家 Roseline Wong 發表其代表作品。

12113429_1660726360878312_9099243145041893006_o.jpg
 

本地時裝設計師 Christine Chan 最新時裝系列舉辦Fashion Show,粉色色系,令模特兒更有少女氣質。

 喺天台咁Free嘅環境,又點少得本地年輕樂隊們嘅Live Music呢!

 除此之外,今次JAMit!!更得到HKGDA贊助,引入Wechat Printer即時讓大家製作即影即有照片添!

 JAMit!! 將會舉辦更多不同類型嘅藝術活動,支持本地設計嘅你,記得留意啦!

 

JAMIt 簡介
JAMit!!是一個使藝術與夢想成真的平台,由四位年輕藝術家和時裝設計師創立,她們相信,如果你有夢想便令它成真吧。JAMit!!的理念是,藝術就是生活,每個人演繹藝術是不同的,可以是任何方法,沒有任何限制。每個人都是藝術家。
Facebook:https://www.facebook.com/jamithk

(圖片來源: HKGDA)